Al twintig jaar werken Sekisui S-Lec en Curfs Logistics succesvol met elkaar samen. Sekisui is sinds kort één van de klanten die gebruik maakt van Curfs All-in-One concept. Van goederen transporteren tussen Roermond en Gronsveld en inslag, opslag en uitslag in het warehouse in Gronsveld, tot het transport naar de eindklant. Als één van de logistieke partners van Sekisui S-Lec regelt Curfs dit allemaal voor deze onderneming werkzaam op het gebied van glasfolietechnologie voor de auto- en bouwindustrie. In een maandelijkse meeting bespreken Ron van Kessel, manager Logistics en René Venner, Assistant Manager Logistics bij Sekisui samen met Germaine Bormans van Curfs Logistics hun samenwerking.

 

Meedenken van begin tot eind
Dat de samenwerking tussen Sekisui S-Lec en Curfs Logistics succesvol is, blijkt uit de maandelijkse evaluatie tussen beide bedrijven. “Curfs is een betrouwbare, flexibele partner die betrokken is bij ons als klant. Curfs denkt op dagelijkse basis met ons mee, maar denkt ook mee in lange termijn processen van onze samenwerking”, vertelt Ron van Kessel.

Zo heeft Sekisui S-Lec sinds februari haar tweede opslagruimte in gebruik bij Curfs. “We hebben de nieuwe ruimte in samenspraak met Sekisui S-Lec geheel naar wens ingericht, zodat de ruimte zo optimaal mogelijk kan worden benut”, aldus Germaine Bormans. René Venner vult aan: “Curfs biedt speciale transport modaliteiten aan, die moeilijk verkrijgbaar zijn in de markt. Ook hebben zij onze nieuwe opslagruimte geschikt gemaakt voor het lossen met speciale trailers.”

 

Sekisui S-Lec, All-in-One, Curfs Logistics, transport, warehouse, logistieke partner

 

Eén aanspreekpunt, één dedicated team
Sinds kort maakt Sekisui S-Lec gebruik van het All-in-One concept van Curfs. “Dankzij het All-in-One concept hebben we één aanspreekpunt binnen Curfs en een dedicated team dat exclusief voor Sekisui S-Lec werkt”, vertelt René Venner. “Dit zorgt voor korte lijnen in de communicatie met elkaar.”
Germaine vult aan: “We hechten veel waarde aan een sterke relatie met onze opdrachtgevers. We zijn tenslotte partners. Om dit te bereiken focussen we op een individuele service met onze dedicated teams.”

Binnen het All-in-One concept werkt een dedicated team van Curfs exclusief voor S-Lec. Dit team is bekend met alle ins en outs van het product en de processen van hun klant. Door deze individuele service, kan Curfs gericht handelen en staan zij altijd paraat met oplossingen die écht werken.

Wederzijds vertrouwen
“Sekisui S-lec is flexibel naar de klanten toe. Dit kan alleen doordat ook Curfs flexibel opereert. Een klant kan ons op vrijdag 16:00 uur een order sturen om maandagochtend te leveren. Wij weten dat we dan altijd op Curfs kunnen rekenen”, aldus Ron van Kessel.

Bij binnenkomst van goederen wordt de kwaliteit van de verpakking gecontroleerd door het dedicated team van Curfs. Wanneer er een afwijking wordt geconstateerd, wordt de klant direct op de hoogte gesteld. “We maken ook gebruik van herbruikbare verpakkingen”, vertelt René Venner. “Returnables, deze herbruikbare verpakkingen, worden opgehaald, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Vervolgens komen deze dragers altijd terug naar Sekisui om opnieuw ingezet te worden.”