Bij Curfs draait alles om 3 waarden: de klant, de klant en de klant. Als familiebedrijf koesteren wij de kwaliteit van onze mensen, zodat zij zich volop kunnen inzetten voor onze klanten. Dag in, dag uit sinds 1961. Wij doen wat de klant wil en wat de klant nodig heeft. Inleven, doorgronden, constateren en oplossen. Dat leidt tot een vertrouwensband waarin partnerschap, ontzorgen en faciliteren maximaal tot hun recht komen.

Curfs gaat ervoor; van kleine klus tot de totale distributieketen.

Midden in Europa

Curfs Logistics is gevestigd in het logistieke hart van Europa. In het zuiden van Nederland, in Gronsveld om precies te zijn, tussen Maastricht en Luik. Pal langs de A-2 en dichtbij de belangrijkste oost-westverbindingen in Europa.

Onze mensen

De mensen van Curfs zijn collegiaal en toegewijd. Type: mouwen opstropen en samen de klus klaren. Onze chauffeurs zijn allemaal Nederlandstalig, het zijn onze ambassadeurs bij uw en onze klanten.

De mensen van de planning hebben maar één uitdaging: verrassingen en vertragingen voorkomen. Ze zitten er bovenop.

Het familiebedrijf Curfs Logistics startte in 1961. Oprichter Jean Curfs vervoerde in de begin jaren voornamelijk fruit en melk.

Nadat in de jaren 80 het vervoer werd uitgebreid met steeds meer industriële goederen, namen zoon Egid en dochter Germaine Curfs in 1991 de aandelen over. Er werd geïnvesteerd in nieuw materieel.

Bouw van eerste warehouse

Verhuizing van St. Geertruid naar Gronsveld

Uitbreiding van warehouse naar 24.000 m2

Uitbreiding van warehouse met ADR-loods naar totaal 28.000 m2

Start met nieuw concept ‘Total Logistics’

Bouw nieuw warehouse. Uitbreiding van 5000m2 warehouse, waarvan 2500m2 gekoeld

Kunnen we iets voor u betekenen of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op