Curfs Logistics is het logistieke verlengstuk van uw bedrijf. Wij staan altijd paraat met oplossingen die écht werken. Of het nu gaat om een kleine transportklus of het overnemen van uw totale distributieproces: wij helpen u vooruit.

Als bedrijf zijn we constant in beweging. Letterlijk, maar zeker ook figuurlijk. We houden de marktontwikkelingen en veranderende behoeften nauwlettend in de gaten. We denken vooruit en zijn steeds dat stapje verder, zodat ook u uw concurrentie voor blijft. We blijven investeren: in ons materieel en vooral ook in onze mensen. Want hun inzet, betrokkenheid en oog voor detail maken voor u het verschil.

Betrouwbaar en innovatief familiebedrijf

We zijn er trots op dat onze klanten vol overtuiging voor ons blijven kiezen. Dat bewijst dat onze klantgerichte en innovatieve aanpak werkt. Met heldere afspraken en korte lijnen. Elke klant krijgt bij ons een dedicated team, dat alle ins en outs kent. Hierdoor is er altijd een expert bereikbaar en kunt u altijd vertrouwen op de beste service.

Een bedrijf met historie, een logistieke partner met toekomst

Het familiebedrijf Curfs Logistics startte in 1961. Waar we in de beginjaren nog voornamelijk fruit en melk vervoerden, is dat nu wel anders. We hebben ons ontwikkeld tot een full service logistieke dienstverlener. Met een combinatie van transport, fysieke distributie, warehousing en Value Added Logistics kunnen we een compleet logistiek dienstenpakket aanbieden, waarbij we u alles uit handen nemen. Dat noemen we Curfs All-in-One.

 

“Wij stemmen onze distributiediensten volledig af op uw behoeften. Samen met u bouwen wij een naadloos geïntegreerd platform van transport-, warehousing- en value added services. Daarmee bespaart u tijd, kosten en distributiezorgen. – Working together, succeeding together.”

Kunnen we iets voor u betekenen of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op