Met ruim 1750 palletplaatsen is één van de hoofdmagazijnen van De Banketgroep gelegen in Gronsveld en wordt gefaciliteerd door Curfs Logistics. De Banketgroep kan zich hierdoor concentreren op haar core business: het bakken van heerlijke koekjes als grootste producent van private label koekjes in Europa. Curfs Logistics verzorgt middels haar All-in-One concept de hele logistiek in de food supply chain van De Banketgroep. Tot volle tevredenheid, zo blijkt uit een maandelijkse afspraak tussen Germaine Bormans van Curfs Logistics en Rob Tulp, customer service manager van De Banketgroep.

“Proces klopt van A tot Z”
Twee jaar geleden ging De Banketgroep op zoek naar een logistieke partner die hun logistieke proces uit handen kon nemen. In het verleden hebben de twee bedrijven ook al samengewerkt. “Het proces bij De Banketgroep is heel specifiek, het vinden van de juiste partner is daarin erg belangrijk. Niet iedere partner kan omgaan met het proces. Curfs wel”, stelt Rob Tulp.

Door transportkennis te combineren met efficiënte warehousing, betrouwbare orderafhandeling en slimme automatisering kan Curfs het logistieke proces inclusief de warehousing efficiënt voor hun klant vormgeven. Rob Tulp: “Het proces klopt van A tot Z. Wij kunnen ons focussen op het bakken van heerlijke koekjes. Over ons voorraadbeheer hoeven wij ons geen zorgen te maken, dat is in de betrouwbare handen van Curfs.” Germaine vult aan: “Wij controleren de voorraad regelmatig, zo kunnen we efficiënt inspelen op vraag en aanbod.”

De consumentengoederen worden vanaf de fabrieken in Nuth en Eschweiler (D) getransporteerd naar het warehouse in Gronsveld. Dit verzorgt Curfs Logistics middels hun pendeldienstservice, wat onderdeel is van de All-in-One dienstverlening. Een dag van tevoren geeft de productieplanner door wat de afvrachten van de volgende dag zijn. De koppeltrainer wordt volgeladen en de goederen worden afgeleverd bij de fabrieken.

 

De Banketgroep, Curfs Logistics, All-in-One concept, logistieke partner, third party logistics provider, warehouse, supply chain

 

“Een dedicated team die met de klant meedenkt”
Iedere klant van Curfs Logistics krijgt haar eigen dedicated team toegewezen. Dit team vormt de basis van de samenwerking met de klant. Door dagelijks contact en het meedenken met haar klanten, dragen zij zorg voor een zo efficiënt mogelijke samenwerking met de klant.

Maandelijks bespreken de beide bedrijven hun samenwerking in Gronsveld. Hierin worden de goede, maar ook ontwikkelpunten open en eerlijk met elkaar besproken. “Curfs denkt altijd met ons mee als klant. Ze zoeken daarbij creatief naar oplossingen binnen de gestelde kaders. En dat allemaal doen ze altijd met een lach”, vertelt Rob Tulp.

De relatie tussen De Banketgroep en Curfs Logistics is sterk. Rob Tulp: “Ik zou Curfs beschrijven als betrouwbaar, klantgericht én klantvriendelijk. Niets is hen te gek. Ze zorgen ervoor dat wij als klant gezien én gehoord worden. Daarnaast ontzorgen ze ons volledig op logistiek gebied dankzij de All-in-One dienstverlening.”