Uw warehousing uitbesteden en toch altijd 100% inzicht hebben in uw voorraad? Met Curfs Warehouse voelt het alsof uw magazijn in uw achtertuin staat. U heeft wel de lusten, maar niet de lasten. Bij Curfs wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld. Laden en lossen, douaneopslag en -afhandeling en meer.

Via onze webportal of interface-connecties koppelen we ons WMS (warehousemanagementsysteem) met uw interne systemen. Door gebruik te maken van deze geavanceerde automatisering, is er minder handmatig werk nodig en wordt het risico op fouten geminimaliseerd. U heeft realtime inzicht in uw voorraad.

Met het uitbesteden van uw warehouse-activiteiten bij Curfs kiest u voor flexibele, veilige en professionele opslag. Hierdoor houdt u de kosten in de hand en kunt u tóch profiteren van de modernste warehouse-faciliteiten, inclusief uitgebreide mogelijkheden voor gekoelde en verwarmde opslag.

Onze warehouse faciliteiten

 • 60.000m2 in vier gebouwen
 • 5.000m2 coldstore
 • 35 laadstations
 • Moderne gecertificeerde beveiliging:
  – Uniek sleutelbeheer
  – 24 uurs actieve bewaking met aansluiting op meldkamer Intergarde
  – Interne zonering van de gebouwen
  – Power fence
  – Uitgebreide brandbeveiliging
 • Douane-opslag
 • Douane customs service
 • Tijdelijke opslag
 • Handling

‘We werken al 17 jaar samen met Curfs, een familiebedrijf dat door de jaren heen een serieuze groei heeft doorgemaakt. Ze werken vlot, klantgericht en proper, daarom maken wij al 17 jaar gebruik van hun diensten.’

Daniel Vandenvelde - Alphamin

"Gaat niet" bestaat niet bij Curfs.

René Venner - Sekisui S-lec B.V.

‘Betrouwbaar, goede kwaliteit en dienstverlening met prettige communicatie.’

Fedor Nouwen - Banketgroep

‘We hebben gekozen voor deze samenwerking omdat Curfs net als wij een familiebedrijf is met korte communicatielijnen en gemotiveerd personeel. We leren van elkaar en maken elkaar elke dag beter.’

Nadine Bylda - Pregis International

Kunnen we iets voor u betekenen of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op