Het gaat niet alleen om tijd of afstand.
Logistiek gaat over een nieuwe manier om mensen te verbinden.

Een betere beheersing van uw supply chain is hét strijdtoneel om klanten voor u te winnen en te houden. Enkel ‘sneller, efficiënter en groter’ is onvoldoende. De logistieke toekomst draait om ‘slimmer en verbonden’. Daar horen andere kwalificaties, functies en rollen bij. En hier komt Curfs Logistics met haar concept All-In-One in beeld.

De samenleving gaat door een fundamentele transitie: we kijken kritischer dan ooit naar toegevoegde waarde en de impact van organisaties op onze leefomgeving. Productiebedrijven moeten veranderen. Curfs All-in-One is ons third party logistic provider concept waarmee we bedrijven in food en non-food helpen om hun logistieke keten te transformeren. Daarbij nemen we alle logistieke zorgen vanaf productie tot uitlevering aan de eindklant uit handen en garanderen 100% maatwerk.

 

 

Hoe Curfs All-in-One uw organisatie wendbaarder maakt en dichter bij eindklant brengt!

1. Locatie: Onze warehousing faciliteiten met een totale opslagcapaciteit van 60.000m², coldstore capaciteit van 5.000m² en 35 laadstations bevinden zich op een centrale plek in West Europa en liggen direct aan de A2, in nabijheid van aansluitingen op de Belgische en Duitse snelwegen. U wilt uw eigen magazijn? Ook dat kan binnen de mogelijkheden van Curfs optimaal voor u geregeld en ingericht worden.

2. Specialisatie: We zijn er trots op dat onze klanten al meer dan 60 jaar vol overtuiging voor Curfs kiezen. Dat bewijst dat onze klantgerichte en innovatieve aanpak werkt. Met heldere afspraken en korte lijnen. Elke All-in-One klant krijgt bij ons een dedicated team, dat alle ins en outs kent. Hierdoor is er altijd een expert bereikbaar en kunt u altijd vertrouwen op de beste service! Curfs Logistics stemt haar distributiediensten volledig af op de behoeften van haar klant. Samen met de klant bouwen we een naadloos geïntegreerd platform van transport-, warehousing-, value added services en ICT-diensten. Daarmee bespaart u tijd, kosten en distributiezorgen. En uw eindklant is nog meer tevreden!

3. Customer service: We hechten veel waarde aan een sterke relatie met onze opdrachtgevers. We zijn tenslotte partners. Om dit te bereiken focussen we op een individuele service. Onze mensen weten wat uw specifieke wensen zijn. Dedicated teams combineren voor u transportkennis met efficiënte opslag, confectionering, correcte orderpicking en betrouwbare orderafhandeling tot aan de voordeur van uw eindklant.

4. Value Added Logistics met échte waarde: De verwachtingen van uw eindklanten zijn hoog. Bij Curfs gaan we om met uw goederen alsof het ons eigendom is. De lat ligt hoog: elke kwaliteitsafwijking wordt gesignaleerd en delen we met u. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Zo kan uw dedicated team op wens bijvoorbeeld ook de complete pallet- en voorraadadministratie van u overnemen. Of etiketteren, assembleren, verpakken of verzenden. Mocht u de keuze maken om uw Value Added Logistics activiteiten uit te besteden bij Curfs, dan bespaart u tijd, kosten en kopzorgen. Met Curfs is alles goed geregeld, daar kunnen u en uw klant op vertrouwen.

5. State-of-the-art technologie: Voorraadbeheer van Curfs betekent: altijd 100% inzicht en zekerheid dat uw voorraad op peil is. Dat is onze kwaliteitsgarantie. Via onze webportal of interface-connecties koppelen we ons WMS (Warehouse Management Systeem) met uw interne systemen. Door gebruik te maken van deze geavanceerde automatisering, is er nauwelijks handmatig ingrijpen nodig en wordt het risico op fouten geminimaliseerd. U krijgt uw eigen maatgemaakte klantomgeving en heeft hiermee real-time inzicht in uw voorraad. U bent 24/7 op de hoogte waar uw goederen zich bevinden. U kunt meten, evalueren en eventueel bijsturen.

 

Curfs Logistics, Curfs All-in-One, All-in-One concept logistiek, alles in één logistiek, supply chain oplossingen, supply chain management, fysieke distributie, logistiek partner, compleet logistiek pakket, logistiek uitbesteden, Customer service, Value Added Logistics, State-of-the-art technologie, third party logistic provider, Warehouse, Warehouse limburg, warehouse facaliteiten, stickeren, labelen

 

Logistics uitbesteden? Doe het slim met Curfs All-in-One.

De Curfs All-in-One aanpak biedt u het hoogste niveau dat een 3PL-provider kan bieden met betrekking tot processen en activiteiten. Met All-in-One integreert Curfs Logistics zich volledig met uw organisatie en kan naar wens u dan ook volledig ontzorgen bij alle logistieke functies. Deze aanpak noemen wij ook wel “Customer Development”, waarbij Curfs Logistics pro-actief en innovatief bijdraagt aan het verbeteren en het door ontwikkelen van uw supply chain.

Curfs All-in-One: Creating new pathways to value. Together.

Elke klant van Curfs heeft unieke doelstellingen, markten, producten en processen. Elke klant bij Curfs is dus maatwerk. Curfs All-in-One start altijd vanuit de specifieke probleemstelling of vraag van de klant. Wat is uw ambitie? Ons motto is working together, succeeding together! Daarvoor creëren we een constructieve samenwerking gericht op een langdurig partnerschap. Wilt u van goed naar beter? Stuur een e-mail naar info@curfs.com.

 

Kunnen we iets voor u betekenen of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op